Jeg lurer litt på boksamlingen din og kommentarer du skriver. Er det snakk om begravet hund her eller kanskje et troll?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Vil også si velkommen til detektiven. Håper vi kan få oppklart mye her nå, både kommunikasjonsproblemer, misforståelser, krangel, mord, korrupsjon og svindel. ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Interessant at det dukket opp en detektiv her, for jeg lurer litt på om det finnes en "Steinkastende sjukepleier og gatemedisinutøvende anarkist", eller om det er en fiktiv person som har som oppgave å kaste stjerneglans over en enestående mannsperson her inne? Kanskje du kan se på saken?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enda mer interessant at den steinkastende sjukepleieren ga en stjerne til dette innlegget... Mystisk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Altså, jeg vil bare presisere at jeg er totalt fiktiv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt fiktiv er du jo ikke... Sist jeg sjekket kunne ikke fiktive personer benytte seg av fysiske gjenstander, f.eks tastaturer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

kanskje hun er en cyberentitet, et spøkelse i maskinen? Eller kanskje hun er oppdiktet, og eksisterer kun i vår persepsjon? Mange muligheter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du la merke til det, godt vi er flere. Underlig at hun skulle dukke opp sånn plutselig;) Dette begynner å bli en thriller av dimensjoner, hehe.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har aldri tenkt over det du sier der, Ann Christin... Jeg lurte også i begynnelsen på hva "stjernedryssene" skulle være godt for. Jeg har aldri sjekket hvor mange stjerner som ligger hvor, så der har jeg noe til gode å undersøke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det ble med ett mye mer spennende å være her inne. Bokelskere er ikke alltid hva de utgir seg for å være...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundKaramasov11Kari ElisabethAmanda ATanteMamieAnne Berit GrønbechEivind  VaksvikPiippokattaMarianne MAnniken RøilConnieMarianne  SkageTorill RevheimBeathe SolbergReidun SvensliGroSolCecilie EllefsenBertyAnneWangFindusBjørg L.Oda Marie HIngunnHarald KCamillaRonnyNicolai Alexander StyveVibekeHegeRisRosOgKlagingLars MæhlumGeir SundetMette-MAud- HelenVanja SolemdalEgil StangelandElisabeth SveeMorten MüllerPär J Thorsson