Jeg er blant dem som har fått veldig mange stjerner, noe jeg tror henger sammen med at jeg også er blant dem som skravler mest. ;-) Noen ganger blir jeg forundret over hva jeg får mange stjerner for, mens andre ting som jeg virkelig har jobbet mye med, ikke får noen oppmerksomhet i det hele tatt.

Det er selvfølgelig moro å få stjerner. Det ligger mye anerkjennelse i dette, noe jeg vil tro at de fleste av oss liker å få. Men jeg kjenner meg ikke igjen i at det skulle være noen konkurranse ute og går. Tvert i mot tenker jeg at det kan være mange tilfeldigheter inne i bildet. Selv deler jeg ut mange, mange flere stjerner enn jeg selv er i nærheten av å få. De stjernene jeg gir til andre er uttrykk for mange ting; at jeg er enig med skribenten, at jeg vil ta vare på noe jeg synes er spesielt bra sagt (jeg kan da gå inn på min egen side og lete etter et bestemt sitat), at jeg synes noe er koselig, hyggelig, morsomt, interessant etc., etc. Og noen ganger når det bokstavelig talt koker på en diskusjonstråd, og jeg opplever at noen er ufine, deler jeg gjerne ut støtte-stjerner til dem jeg opplever blir urettferdig behandlet, eller som jeg er enig med. Jeg tror at de som er rundhåndet med stjerner selv, gjerne får rundhåndet tilbake også. Sånn sett er vi med på å bekrefte hverandre på en veldig hyggelig måte!

Jeg titter av og til inn på listene - mest for å se om noen jeg kjenner her inne/har hatt litt mailutveksling med har sagt noe. Selv synes jeg det er litt flaut at jeg snart ligger i teten blant dem som skravler mest på disse sidene. Men så er det nå en gang slik at det hodet er fyllt med, flyter munnen over med ... og jeg klarer ikke å holde meg unna enkelte diskusjoner. ;-)

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg kunne ikke vært mer enig i det du skriver! Har fått en god del stjerner, men har vært svært rundhåndet i utdelingen selv også. Synes det er hyggelig å gi en positiv tilbakemelding når det er noe jeg er enig i eller om noen har formulert seg godt, sagt noe interessant eller gitt meg et boktips. Og; det er vel nesten ikke til å unngå at vi skravlebøtter i blant slumper til å si noe andre liker ;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En veldig god innstilling og et godt råd. Selv har jeg vært litt restrektiv med stjerngivingen fordi jeg skulle spare dem til noe som virkelig gjorde inntrykk, men hvorfor skal jeg det? Min filosofi fra nå skal være mer lik din Rose Marie. Her skal deles ut flere stjerner, og har allerede så smått begynt. Takk for tips og inspirasjon:)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Eg skjønar kva du meiner, eg brukte også ei stund på å finne ut kva og kven eg skulle påskjønne. I starten gav eg til dømes berre stjerner til sitat eg synes var gode, og seinare berre til innlegg som var svært interessante. Det har også hendt at eg har tatt tilbake stjerner fordi eg har endra på retningslinjene mine angåande kva som fortjener påskjønning.

No har eg heldigvis fått eit litt sunnare syn på dette, og delar ut stjerner i hytt og pine, så lenge innlegget er godt skrive eller fasinerer meg!

Mål: Dele ut fleire stjerner enn Rose-Marie. Så no satsar eg på mange gode diskusjonar =)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Ann-ElinHanne MidtsundNorahFriskusenBjørg  FrøysaaAnna Katharina MyklebustNabodamaMarianne  SkageIngunnJBjørg RistvedtToveandreas h. o.PirelliLars Johann MiljeHarald KPiippokattaingar hPär J ThorssonKirsten LundGodemineVannflaskeNina M. Haugan FinnsonTor Arne DahlAnne Lise JohannessenMads Leonard HolvikRufsetufsaElisabeth SveeJarmo LarsenKristine Louisemay britt FagertveitGroStig TKari FredriksensiljehusmorMarianneNMona HagenritaolineTone Maria JonassenDolly DuckSolveig