Jeg så det, utrolig lavmål hvis det er laget en falsk profil for å vinne stjernekonkurransen. Ser at vedkommende som har gitt stjerner kun har en misjon. har ingen bøker i bokhylla eller annen aktivitet, hehe. Er det mulig, sier jeg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Det var veldig uventet... Har aldri falt meg inn å sjekke sånt. Men da er det jo en desto større bragd for de som har flere stjerner enn denne personen. :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, absolutt. De andre er på stjernehimmelen fullt fortjent:) Det er veldig mange dyktige skribenter og kloke folk her inne. Synes jeg lærer noe hele tiden og får mange gode tips.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jepp, det er oppdaget. Bra at du la merke til det. Jeg har ikke tenkt tanken på at noen skulle gjøre noe sånt. Der det fins konkurranse fins det tydeligvis juksemakere. Regner med at de/ den som føler seg truffet kommer til å ligge litt lavt fremover:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Det er videresendt høyere hold;) Så får vi se om det blir noen etterforskning,hehe. Må passe oss så vi ikke begår justismord.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Har sendt deg en mail:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

PiippokattaMarianne MAnniken RøilConnieMarianne  SkageTorill RevheimBeathe SolbergReidun SvensliGroSolCecilie EllefsenBertyAnneWangFindusBjørg L.Oda Marie HIngunnHarald KCamillaRonnyNicolai Alexander StyveVibekeHegeRisRosOgKlagingLars MæhlumGeir SundetMette-MAud- HelenKirsten LundVanja SolemdalEgil StangelandElisabeth SveeMorten MüllerPär J ThorssonSissel ElisabethTine SundalAstrid PedersenCathrine PedersenBjørg Marit TinholtKarin Berg