[ Slettet av bruker ]

Viser 10 svar.

Jeg har også fått meg en sånn hylle! http://bokelskere.no/Bibliolotte/boksamling/?&hyllenummer=35869

:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Bumper opp denne her litt sånn at den ikke blir "glemt". Vet at det er mange her inne som kan ha interesse for salg og bytte av bøker. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Legger ut nye på min liste over bøker som selges rett som det er - er innom Fretex og loppemarkeder. Finner jeg en bok jeg tror er salgbar tar jeg den med. :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Hmmm, - jeg har også lagt noen bøker til salgs. Det er egentlig ikke mine bøker (selv om det er jeg som en gang kjøpte og betalte dem), men min sønns. Han har skaffet seg et sånt "bokbrett", og bryr seg ikke lenger om å drasse med seg papirbøker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Fin liste, vil også si at jeg jobber i bruktbokhandel og har tilgang til hele sortimentet der, ikke bare bøkene i Til salgs - Bytte hylla mi.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Rett som det er finner jeg noen bøker jeg har lest, og tar dem med meg hjem for å legge dem til lista, fant en Hq historisk idag.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviHarald KAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaNinaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergBerit RAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeHeidiEirin Eftevand