På bakgrunn av hva du har sagt tidligere vil jeg si at helt anonym er du ikke. Hvorfor har du valgt å oppgi fødselår? Noen vil sikkert vurdere det du sier opp mot alderen din (jeg blant annet, hehe). Profilbildet ditt er så vanskelig å se at du kunne vært 50 år uten at jeg hadde tvilt på det, men du er jo ikke mer enn 20..

Søt hund forresten:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det har ikke vært meningen i være helt anonym heller. Alder kan være en grei pekepinn det, det ser jeg av og til på selv også... Hvis noen spør etter fantasy-bøker blir det kanskje ikke så godt mottatt å foreslå Twilight til en mannlig 30-åring. :) Men jeg prøver å ikke la alderen til folk påvirke meg for mye. Ingen er like.

Takk for komplementet. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Amanda ATanteMamieAnne Berit GrønbechEivind  VaksvikPiippokattaMarianne MAnniken RøilConnieMarianne  SkageTorill RevheimBeathe SolbergReidun SvensliGroSolCecilie EllefsenBertyAnneWangFindusBjørg L.Oda Marie HIngunnHarald KCamillaRonnyNicolai Alexander StyveVibekeHegeRisRosOgKlagingLars MæhlumGeir SundetMette-MAud- HelenKirsten LundVanja SolemdalEgil StangelandElisabeth SveeMorten MüllerPär J ThorssonSissel ElisabethTine Sundal