Vi er ihvertfall enige om at en er fri til å velge hvordan en selv vil fremstå. Jeg er kanskje mer opptatt det visuelle enn deg. Når det gjelder deg så husker jeg navnet/ nicket, men profilbildet ditt er glemt fort fordi det ikke er nærbilde. Jeg ser ikke hva som er avbildet hvis jeg ikke klikker for å få opp profilen din. Litt synd hvis jeg vil sjekke om du har sagt noe interssant i det siste. Da må jeg evt følge deg og gå inn på min profil eller på din. Andre, som har nærbilder, som jeg gjenkjenner kan jeg bare trykke på profilbildet (oppe til høyre), se når de var aktive og følge opp. Det behøver ikke, som du sier, å være et ansikt, selv om jeg foretrekker det, men noe som er lett å kjenne igjen, noe litt orginalt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg skjønner at bildet mitt er vanskelig å kjenne igjen. Sånt tenker jeg ikke så mye over fordi jeg leser diskusjoner, ikke hva noen spesielle har skrevet i det siste...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

På bakgrunn av hva du har sagt tidligere vil jeg si at helt anonym er du ikke. Hvorfor har du valgt å oppgi fødselår? Noen vil sikkert vurdere det du sier opp mot alderen din (jeg blant annet, hehe). Profilbildet ditt er så vanskelig å se at du kunne vært 50 år uten at jeg hadde tvilt på det, men du er jo ikke mer enn 20..

Søt hund forresten:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det har ikke vært meningen i være helt anonym heller. Alder kan være en grei pekepinn det, det ser jeg av og til på selv også... Hvis noen spør etter fantasy-bøker blir det kanskje ikke så godt mottatt å foreslå Twilight til en mannlig 30-åring. :) Men jeg prøver å ikke la alderen til folk påvirke meg for mye. Ingen er like.

Takk for komplementet. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundAmanda ATanteMamieAnne Berit GrønbechEivind  VaksvikPiippokattaMarianne MAnniken RøilConnieMarianne  SkageTorill RevheimBeathe SolbergReidun SvensliGroSolCecilie EllefsenBertyAnneWangFindusBjørg L.Oda Marie HIngunnHarald KCamillaRonnyNicolai Alexander StyveVibekeHegeRisRosOgKlagingLars MæhlumGeir SundetMette-MAud- HelenVanja SolemdalEgil StangelandElisabeth SveeMorten MüllerPär J ThorssonSissel ElisabethTine Sundal