Facebook har jo blitt så tullete etter hvert. Virker ikke som det er til for å holde kontakt med venner lenger, men til Farm Town, "Trykk liker og inviter alle vennene dine og spam fem vegger med en link for å se noe skikkelig kult", "Slå den som er høyere enn deg-dagen", "I turn my pillow to get the cold side" og alt det der. Det har blitt for mye etter hvert. Og de fleste vennene mine skriver ingenting om seg selv på profilen likevel. Det jeg bruker Facebook mest til er faktisk å følge med på favorittbandene mine og de andre tingene jeg "liker"... :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Og så får man dårlig samvittighet når man ikke sender hjerter og gaver og jeg vet ikke hva... Nei, takke meg til en "gammeldags" telefonsamtale, mail eller sms:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

MariannePiippokattaIngunn SHarald KBeathe SolbergTone SundlandAliceInsaneHilde H HelsethKirsten LundKaramasov11Kari ElisabethAmanda ATanteMamieAnne Berit GrønbechEivind  VaksvikMarianne MAnniken RøilConnieMarianne  SkageTorill RevheimReidun SvensliGroSolCecilie EllefsenBertyAnneWangFindusBjørg L.Oda Marie HIngunnCamillaRonnyNicolai Alexander StyveVibekeHegeRisRosOgKlagingLars MæhlumGeir SundetMette-MAud- Helen