Det er boken jeg ofte var innom før. Så på hvor fint alle hadde det med sine gode opplevelser. Og alle vennene, og alle de som ikke ville være venner. Etter jeg oppdaget bokelskere.no ble nettsiden "Facebook" mere og mere "ut". Til slutt brukte jeg den ikke lenger, og avregistrerte meg. Føler at denne type nettsteder er vel og bra, men ikke bare har positive sider ved seg. Nå er bokelskere.no blitt min mest besøkte nettside. Gode, nyttige og bokaktuelle diskusjoner med deres morsomme kommentarer. Ikke minst sunnere, og med tanke på profil tryggere, ikke nødvendigvis for meg i min alder, men spesielt tryggere for den yngre generasjonen. Flott!, spør du meg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Hmmm, facebook er jo greit til sitt bruk, hvis man unngår alle gavesendingene og alt det andre tullet, men nøyer seg med å ha kontakt med venner man ikke ser hver dag ellers. Det var morsomt å finne igjen gamle venner og skolekamerater jeg ikke hadde sett på årevis f.eks. Jeg har fremdeles min profil på facebook, men er ikke så ofte innom nå lenger. Ellers er jeg enig med deg, Jan Gunnar.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg pleide å være på nettby.no før, men etter at Facebook og Twitter ble så "inn" så gadd ikke mine venner å være der inne lenger, så da bare slettet jeg kontoen min. Men jeg har aldri likt tanken på Facebook, for meg blir det litt for sosialt med folk fra hele verden. Og jeg vet du ikke må legge til alle mulige folk som venner og slik... men føler det uttrykt. Også er det så mange som bare bretter ut hele livet sitt i form av bilder og diversje... så jeg har rett og slett skaffet meg en t-shorte med logoen " No, I am not on f##king Facebook." Og det er jeg stolt av! Enda ingen i familien, kjæresten min eller venner forstår hvorfor. Men etter at jeg ble medlem her inne så har det jo egentlig ikke vært noen grunn for meg å skaffe meg Facebook. For er minst like sosial her inne også, og her er det jo kjempegøy.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Blir vel litt etter hvem man er, hvem man er venner med og hvordan man bruker FB også, på hvilken måte man er aktiv.

Jeg har mye kontakt med folk jeg kjenner der inne, spesielt flere som har flyttet fra Trondheim og som jeg ikke lenger møter "face to face". Naturligvis kan det aldri erstatte en venninnekveld eller et møte over en kaffekopp, det blir jo mer overfladisk. Men likevel synes jeg det er en kjekk måte å holde kontakten på, både i hverdagen og når det er noe som arrangeres i vennegjengen. Nå er "mine" venner og jeg flinke til å gi tilbakemeldinger til hverandre aktivt også da, det har jo mye å si. Ellers ville det jo blitt ganske enveis...

Jeg er også med i flere grupper som har med litteratur/bøker å gjøre, jeg "følger" flere forlag og andre ting (f.eks. Språkteigen, Wangsmo Antikvariat og Bokmerker.org), så holder meg litt oppdatert på den fronten også. Selv om Bokelskere naturligvis er uovertruffen når det gjelder diskusjoner og slike ting ;)

Å sende hjerter og klemmer og alskens annet dr*ter jeg rett og slett i med god samvittighet, og man kan jo enkelt og greit blokkere slike applikasjoner og skjule dem fra veggen sin slik at man slipper å irritere seg. Heldigvis! Jeg bruker FB til det jeg synes er nyttig for meg, og trives fint med det :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Facebook har jo blitt så tullete etter hvert. Virker ikke som det er til for å holde kontakt med venner lenger, men til Farm Town, "Trykk liker og inviter alle vennene dine og spam fem vegger med en link for å se noe skikkelig kult", "Slå den som er høyere enn deg-dagen", "I turn my pillow to get the cold side" og alt det der. Det har blitt for mye etter hvert. Og de fleste vennene mine skriver ingenting om seg selv på profilen likevel. Det jeg bruker Facebook mest til er faktisk å følge med på favorittbandene mine og de andre tingene jeg "liker"... :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og så får man dårlig samvittighet når man ikke sender hjerter og gaver og jeg vet ikke hva... Nei, takke meg til en "gammeldags" telefonsamtale, mail eller sms:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vel, for meg er FB ikke noe sted for verken den dype samtalen eller "god" kontakt med venner og kjente. Det trodde jeg at det skulle være; tenkt så flott da; holde kontakt med folk man får truffet alt for lite, folk man vokste opp sammen med osv. Så oppdager jeg at FB er et sted der folk er innom og sitter og spiller hele dagen, men har de tid til å sende meldinger (FB-mail) eller legge inn noen ord? Neida, det blir fort overfladisk og "tulle-meldinger".

Joda, jeg er medlem i FB og jeg har også nærere kontakt med noen av mine FB-venner. Derfor legger jeg også ut bilder fra turer og diverse som jeg fanger opp med kameraet, (men aldri bilder av andre personer; her syndes det veldig!!!).

Og så merker jeg at når jeg kjeder meg litt, så er det fort å stikke innom FB. Men et forum som dette er på et helt annet nivå synes jeg. Her dreier det seg om interesser, diskusjoner, tips fra andre bokelskere osv.

Et mye bedre sted å være:-).

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Facebook er for meg en ypperlig anledning til å opprettholde vennskap,, ha kontakt med familien, dele bilder og følge med på hva venner og kjente holder på med. Det blir selvfølgelig ganske overfladisk, men siden jeg er nysgjerrig av natur liker jeg å følge med. Har også fått kontakt med mange gamle kjente, fikk arrangert en russereuninon og oppdateres kontnuerlig på jobb, barn og forholdsfronten.

Bokelskere er noe helt annet. Et sted hvor folk med noenlunde samme interesser møtes. Trives godt her. Jeg er også oftere her enn på facebook, men det betyr ikke at det ene utelukker det andre. Oppdaget forresten bokelskere via facebook. Ingen jeg kjenner, tror jeg, er aktive her. Jeg ville derfor kanskje ikke ha oppdaget BE uten FB. Selv anbefaler jeg venner-, og henviser til, Bokelskere flere ganger i uken:)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Artig å lese hva du skriver.Har selv aldri vært på Facebook eller andre lignende ting.Bare Bokelskere.Der finner jeg det jeg er interessert i og trives med det.Prioriterer heller å lese bøker enn å ferdes på nettet altfor mye. Men hver sin smak.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundAmanda ATanteMamieAnne Berit GrønbechEivind  VaksvikPiippokattaMarianne MAnniken RøilConnieMarianne  SkageTorill RevheimBeathe SolbergReidun SvensliGroSolCecilie EllefsenBertyAnneWangFindusBjørg L.Oda Marie HIngunnHarald KCamillaRonnyNicolai Alexander StyveVibekeHegeRisRosOgKlagingLars MæhlumGeir SundetMette-MAud- HelenVanja SolemdalEgil StangelandElisabeth SveeMorten MüllerPär J ThorssonSissel ElisabethTine Sundal