Profilbilde er jo en del av førsteinntrykket. Jeg har f.eks en fast leser på bloggen min som kaller seg Vaskeklut, men bildet hennes er av et par lekre dameben med pumps. Jeg ser alltid for meg Vaskeklut som en snasen, Betty Page-aktig dame med god humor og det handler jo om kombinasjonen av navn og bilde.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hæhæ! Oppdaget dette innlegget nå. Jeg tar dette som en kompliment, jeg. Bena og pumpsene er mine, forresten ^_^

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er vel som jeg skrev innledningsvis en mulighet for mange å fremstå som noe de ikke er. Akkurat som når vi lever oss inn i bøkenes verden, drømmer om å være noe helt annet, vakre, slanke, rike, kloke og kreative. Forstår det godt, men foretrekker å se hvordan vedkommende ser ut fremfor en intetsigende illustrasjon.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

AliceInsaneBård StøreHeidiKirsten LundMathildeRonnyKjell F TislevollIngunn SHarald KOleMarit HåverstadFriskusenIreneleserJørgen NHilde H HelsethTor-Arne JensenElin Katrine NilssenHeidi LWenche VargasJakob SæthreMorten MüllerFarfalleToveElisabeth SveeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAkima MontgomeryLars MæhlumNinaBjørg L.DemeterVidar RingstrømBenedikteSvein Erik Francke-EnersenSiljeØystein Espeseth-AndresenJakob Lund KlausenTorill RevheimOddvarGritaolinemay britt Fagertveit