Eg er håplaus med namn og eg er håplaus med ansikt, men form og farge er eg heldigvis flink til å hugse. Derfor er eg ikkje så nøye med kva folk har bilete av, så lenge dei har eit eller anna eg kan gjenkjenne.

Dei som ikkje har lagt inn profilbilete, synes eg verkar litt "useriøse" og "lite dedikerte", og følgande brukar eg ikkje å sjå så nøye på kva dei skriver.. synd i grunn, for dei har sikkert litt av kvart å kome med dei og.. kanskje.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Jeg er vel enig med deg her. Det er enklere å kjenne igjen folk som har bilder i profilen sin enn folk med "bare" et navn. Det spiller mindre rolle hva det er bilde av.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Deg kjenner jeg igjen og vet at du har skiftet profilbilde for ikke så lenge siden. Tror ikke det var noen katt på forrige bilde. Karina, som jeg snakket med tidligere i dag, med en illustrasjon i profilen, husket jeg ikke igjen da hun plutselig hadde fått webkamerabilde i profilen sin. Det har noe med at bilde og navn skal feste seg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Einig! Eg er ofte inne på "BOKELSKERE, finn og følg", og etterkvart kjenner eg att fleire som eg likar å lese kommentarane til. Det er ikkje alle av desse eg følgjer på profilen min.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

og en annen ting som også er greit når man har bilde er at på lista over dem man følger så ser man bilde men ikke navn før man holder pekeren over bildet. Så hvis man vil innom en bestemt profil så slipper man å lete gjennom flere ruter

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Om de virker useriøse vet jeg ikke akkurat, men iallfall litt kjedelige, i og med at de ikke gidder å lage noe personlig ut av profilen sin. Det tar ikke lang tid å legge inn et bilde som sier noe om den som har profilen. Jeg er ellers enig i at det er lettere å huske profiler med motiver, form og farger som er lett gjenkjennelige.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg tok kanskje litt hardt i når eg kalla dei useriøse.. kjedeleg var sjølvsagt eit langt betre ord! Og som du seier er det jo spennande med litt farge. =)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

:) Ja, selv har jeg jo fargelagt meg selv kanskje i meste laget... ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ann-ElinHanne MidtsundNorahFriskusenBjørg  FrøysaaAnna Katharina MyklebustNabodamaMarianne  SkageIngunnJBjørg RistvedtToveandreas h. o.PirelliLars Johann MiljeHarald KPiippokattaingar hPär J ThorssonKirsten LundGodemineVannflaskeNina M. Haugan FinnsonTor Arne DahlAnne Lise JohannessenMads Leonard HolvikRufsetufsaElisabeth SveeJarmo LarsenKristine Louisemay britt FagertveitGroStig TKari FredriksensiljehusmorMarianneNMona HagenritaolineTone Maria JonassenDolly DuckSolveig