Uff da, stakkars pusen din. Er liksom ikke så mye å gjøre med vinden heller da... Men han får nok trøst og kos tenker jeg, som plaster på såret :)

Mine får også være inne om natta, de blir ikke hivd ut bare for at de skal være ute. Med mindre de vil ut selv da. På sommeren var de mye ute og lekte og jaktet både dag og natt, men nå som høsten har kommet med mer ruskevær og regn så holder de seg mer innendørs. Og det er helt greit for meg, det er bare koselig med selskap ;)

Mine er ikke så gamle ennå, de er 5, 5, og 3 år, men håper å ha dem i maaaange år ennå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Prøver jo så godt jeg kan å skjerme han for vinden, og det går jo bra, men av og til må han ut selv når det blåser, men når han står i døråpningen nøler han veldig. Da har han en tendens til å se opp på meg med et furtent blikk som om det er min skyld at det blåser...Som om det er jeg som styrer vinden. Litt komisk:) Det er lyden han ikke liker. Det gjør ham vettskremt stakkars.Så får håpe det ikke kommer til å blåse like kraftig hver kveld (selv om jeg liker høsten).

Kattene dine er visst som min. Om sommeren er han ute nesten hele tiden og jeg ser bare små glimt av ham. Han kommer da og hilser på, spiser litt også springer han til skogs og er der resten av dagen og dukker som regel ikke opp før neste dag igjen, men nå som det er kaldere og det er vått på bakken, er han oftere inn og sover som bare det.

Det er litt komisk når katter ikke liker regn og snø. Når min går ut da og blir våt på labbene, så rister han på dem for som katter flest liker han å være tørr. Det er et komsik syn.

Men hva kan man si... Katter er herlige dyr! Selv om min begynner å bli en gammelkaill, så håper jeg at han blir her i mange år til. Han er ikke bare en katt, men han er tross alt gutten min:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingvild SAnna Katharina MyklebustTor Arne DahlMerethe SolstadVidar KruminsKirsten LundEli HagelundMonica CarlsenHarald KTom-Erik FallaThomas Røst StenerudAmanda AMaikenChristinaTonesen81Beathe SolbergDaffy EnglundAnn-ElinHanne MidtsundNorahFriskusenBjørg  FrøysaaNabodamaMarianne  SkageIngunnJBjørg RistvedtToveandreas h. o.PirelliLars Johann MiljePiippokattaingar hPär J ThorssonGodemineVannflaskeNina M. Haugan FinnsonAnne Lise JohannessenMads Leonard HolvikRufsetufsaElisabeth Svee