Hehe, har ikke tenkt så mye over det. Nå har jeg hatt en dialog med en "kaffekopp" som heter Rune i kveld, men også med deg, Ann Christin (jeg går ut fra at det er du som er på bildet?). Du ser blid og ung ut! Ellers liker jeg best å holde en litt humoristisk tone med de jeg "prater med" her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Hehe, nå må jeg le. Jeg er altså kaffekoppen. Men har du lagt merke til om det er mindre kaffe i koppen i dag enn i går? Nei? Tenkte meg det, ja.

For å forklare mitt valg av bilde så har det to årsaker: dette bildet hadde jeg akkurat tatt når jeg registrerte meg og syntes det var morsomt (vet ikke om det vises, men det høljet ned og jeg satt under en markise og koste meg med kaffe og avis). Utsikten utover Damplassen er mitt perspektiv på verden der og da og sier noe om hva jeg er glad i. Det andre punktet har vel kanskje med ønske om anonymitet å gjøre, samme grunn som jeg valgte å ikke trykke mitt etternavn, men min mors pikenavn Bolle (så fikk jeg forklart at jeg ikke er opphengt i boller også, og det er jo bra). Kan vi ikke si det sånn at dersom noen gjerne vil ha et bilde av meg (eller katta jeg hadde før, for å følge opp en annen tråd i kveld), så kan de bare be meg om det? :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

:) Nå måtte jeg se litt nærmere på profilbildet ditt også. Hvor i verden er Damplassen hen?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ved Ullevål i Oslo, Ullevål Hageby. Det er en filial av det fantastiske bakeriet 'Åpent bakeri' der. Og det er i det hele tatt en svært pen og idyllisk liten del av Oslo. Så jeg skjønner godt at Rune liker å innta det perspektivet på livet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Aha, ja, jeg kan tenke meg at det er en trivelig plass. Takk for opplysningen! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det er det som er litt spesielt. Å ha samtaler med kaffekopper, Hamsun, katter, blomster og en hvalhale,hehe. Du ser jo veldig kunstnerisk ut. Alder er jo umulig å gjette, men du nevnte barn og barnebarn i en annen tråd, tror jeg. altså noen ledetråder slipper vi ubevissst. Jeg regner med at når folk, sånn som jeg, ikke oppgir alder, er det fordi de ikke er helt unge lenger..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe, nei det kan du ha rett i. Jeg vil helst ikke tenke alder lenger (kan jo avsløre at jeg begynte tidlig med barn og barnebarn, da). Bildet mitt er av nyere dato, men er en smule manipulert... Jeg syns det er flott at folk legger inn et bilde av seg selv, forresten. Selv om det er fiksa litt på. Det syns jeg er lov å gjøre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og ditt bilde var jo stilig da:-) Sjefen min fikk noen naturbilder av meg en gang som han manipulerte tilsvarende; kjempetøffe!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for det, Hilde! :) Jeg leker meg stadig mye med bildene mine. Det er så mange fantastiske muligheter med disse digitale verktøyene. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

VibekeHeidi BBBjørn SturødBjørg Marit TinholtWenche VargasKirsten LundYvonne SandbergSigrid Blytt TøsdalTatiana WesserlingHilde H HelsethEgil StangelandKaramasov11siljehusmorK. H.Marit MogstadNorahKjersti SKarin  JensenTrude OmaAnne-Stine Ruud HusevågMetteAlice NordliHelge-Mikal HartvedtHarald KFinn Arthur JohansenKarin BergTor-Arne JensenToveJan Arne NygaardSilje BorvikBente L.Tine SundalTorill RevheimHeidi LCaroline Ekornes JohannessenBenediktesnurreVegardCathrine PedersenDaffy Englund