Vil heller sitere fra en kommentar i Aftenposten (Torstein Hvattum 20.9.2010)og stille følgende spørsmål: Dette er en historie om vellykket integrering, men ønsker vi å høre den?

"Beretningen om somaliske Faisal Aligas’ tilværelse i Norge er en sjelden solskinnshistorie. Derfor har vi behov for den i en offentlig samtale. (...) En lykkelig, enslig historie i et mylder av somalisk elendighet i Norge? Kanskje det. Men historien bør inspirere alle gode krefter, myndigheter og privatpersoner, som jobber for at flest mulig av våre nye landsmenn skal finne en meningsfull tilværelse her i landet."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Turid KjendlieTanteMamieJBReadninggirl30Tor-Arne JensenEgil StangelandHilde VrangsagenMarteHarald KIngunn SgretemorSol SkipnesTheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingLailaReidun Anette AugustinChristoffer Smedaas