Det lovede land. Etter å ha overlevd (utrolig nok) en irsk barndom, kommer Frank McCourt seg på båten til Amerika. Med såre øyne og råtne tenner drar han for å prøve lykken i det forjettede land. Det første som skjer er at han nesten blir voldtatt av en homoseksuell katolsk prest, deretter kunne det jo nesten bare gå bedre.

Han ordner seg med innkvartering, får seg jobb, og alt ser ut til å ordne seg. Men Frank vil mer. Han vil på Universitetet - og han vil ha seg en av de yppige universitetspikene. Som 'Engelen...' er denne skrevet i samme stil. Effektivt og ubarmhjertig sannferdig. Likte du den første, vil nok også denne falle i smak.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Her er en families historie, og det er en vakker og sørgmodig fortelling. Utrolig hvilke ressurser det er i mennesker, selv om starten på livet lider under kommerlige og vanskelig forhold.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtHarald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetil