Jeg har bestilt noen bøker av Håkan Nesser, fordi jeg ville lese alle om Van Veeteren men fikk meg en overaskelse da bøkene kom : Menneske uten hund og Skyggene og regnet. Her var det ingen Van Veeteren.Da slo jeg opp på nettet hvor det sto at dette er Barbarkvartetten , en serie Håkan Nesser har begynt med. De fikk forøvrig god kritikk , så jeg skal lese dem . Men fant ikke flere av denne serien , noen tips ?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Må innrømme at jeg ga opp Menneske uten hund. Har skjønt at boken regnes som en av Nessers beste bøker, men jeg fikk ikke noe ut av den utenom kjedsomhet. Sorry. Har likt Van Veteren bøkene, men Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö er min favoritt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Javel, jeg får gi dem en sjangs.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nesser har så vidt jeg vet, skrevet tre bøker med kriminalbetjent Gunnar Barbarotti: Menneske uten hund, En helt annen historie og Beretningen om herr Roos.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

VibekeHeidi BBBjørn SturødBjørg Marit TinholtWenche VargasKirsten LundYvonne SandbergSigrid Blytt TøsdalTatiana WesserlingHilde H HelsethEgil StangelandKaramasov11siljehusmorK. H.Marit MogstadNorahKjersti SKarin  JensenTrude OmaAnne-Stine Ruud HusevågMetteAlice NordliHelge-Mikal HartvedtHarald KFinn Arthur JohansenKarin BergTor-Arne JensenToveJan Arne NygaardSilje BorvikBente L.Tine SundalTorill RevheimHeidi LCaroline Ekornes JohannessenBenediktesnurreVegardCathrine PedersenDaffy Englund