Når jeg overfører lydbøker til IPOD'en min legger kapitlene seg i tilfeldig rekkefølge, som er litt besværlig. Noen som har funnet en løsning på problemet?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

(Vet forresten ikke om ditt innlegg hører inn under denne kategorien...)

Aldri hatt problemer med det hverken på iPod eller iPhone. Men det er viktig å ha de rette innstillingene. For det første må du passe på at du ikke har haket av for miks, dessuten er det viktig å bruke manuell håndtering av filer. Alle bokfilene bør du merke, gå på Vis info, deretter Valg se til at instillingen Medietype står på Lydbok,og Ja på Husk posisjon, Utelat ved miks, og Album uten opphold. Håper dette hjelper noe. Når man har lært det, går det raskt og greit.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for tips, dette skal jeg prøve.

Vet heller ikke om kategorien jeg valgte var optimal, syntes det passet bedre her enn under Litt av hvert og bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Bjørg  FrøysaaAnna Katharina MyklebustNabodamaMarianne  SkageIngunnJBjørg RistvedtToveandreas h. o.PirelliLars Johann MiljeHarald KPiippokattaingar hPär J ThorssonKirsten LundGodemineVannflaskeNina M. Haugan FinnsonTor Arne DahlAnne Lise JohannessenMads Leonard HolvikRufsetufsaElisabeth SveeJarmo LarsenKristine Louisemay britt FagertveitGroStig TKari FredriksensiljehusmorMarianneNMona HagenritaolineTone Maria JonassenDolly DuckSolveigVibekeGrete AastorpReadninggirl30Hilde H Helseth