En liten forglemmelse fører til en fatal og uopprettelig handling, en forferdelig ulykke som forandrer livene til alle personene i boka, og fører til nye uoverveide handlinger i desperasjon over det forferdelige som skjedde, men som ikke kan gjenopprettes eller gjøres ugjort. Triste og såre tanker og bebreidelser, anklager som blir umulige å legge fra seg, dyp sorg som man aldri blir kvitt eller klarer å lege. For hvordan skal man kunne greie å leve videre med vissheten om at man selv ble ansvarlig for å ha drept sitt eget barn, på grunn av noe som startet som en liten bagatell... - som at "Liv hadde glemt å kjøpe margarin"....?

En sørgelig bok, men gir mange dype refleksjoner, og er lettlest og vel verdt å lese.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Boken høres forferdelig sørgelig ut. Tror ikke jeg orker å lese om noe så trist.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nei, det er klart at det ikke alltid passer å lese om så alvorlige temaer. Vi velger jo selv hva vi vil lese om. Det er det som er fint med bøker!
Men hendelser som dette og mange lignende hendelser skjer jo dessverre av og til i det virkelige livet også, og tankene og følelsene rundt temaet er såre og vonde, men også gripende. Jeg levde meg inn i det som skjedde her i denne boka.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

AvaMartinenJulie StensethEivind  VaksvikIdaLeseaaseAnniken BjørnesAndreas KristiansenMarit HåverstadIngunn Sthomas von sonnenbergLilleviStjernekastsveinEvaAnneWangEli SeimDemeterIngeborg GTorill Elisabeth Revheimkjell kTanteMamieAjiniakraingar hDolly DuckalpakkafornixMarianne KesselIngvild SDaffy EnglundlillianerMarit HøvdeFlettietteTonesen81MistenksomhetEgil KristiansenTrine S. AustbøHeidiVersionMarianneMargrethe  Haugen