En kjempenydelig og spennende bok! Holder på med bind to i serien nå og storkoser meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg er veldig nysgjerrig på denne serien! Men vil begynne med bok nr 1, hva heter den? klarte ikke å finne helt oversikten ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hulebjørnens klan er den første :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Disse husker jeg fra mange år tilbake. Spennende bøker!Jeg lånte dem da av min tante som egentlig likte dem godt men som syns det ble litt mye sex-beskrivelser... Er det det, jeg husker ikke lenger.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det er en del erotikk og sex i disse bøkene, og spesielt i Hestenes dal (hvis jeg ikke husker feil) blir det mange sex-beskrivelser. Men etter min mening er ikke disse beskrivelsene dårlige. Jeg syns de føyer seg naturlig inn i handlingen i bøkene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LailaHarald KKirsten LundAndreas BokleserVioleta JakobsenPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid Kjendlie