Hei alle sammen! Dete var en hyggeleg plass for en bokelsker! Kan nokon svare på kvifor eg står med namnet og ikkje nicket på desse innlegga?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Det er vel fordi du har lagt det inn selv under innstillinger. Om du ikke skriver fornavn/etternavn der, vises bare nicket ditt istedet (Hav).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

For de yngste er det nok lurt å skjule seg bak et nick. Det er etterhvert et mylder av folk her inne og pervoer og psykopater finnes dessverre i de beste familier.

Jeg har valgt en mellomting. Bilde og fornavn. Synes det er litt vanskelig å forholde meg til noe som ikke er meg. Synes også det er litt rart å skrive til folk jeg ikke vet hvordan ser ut, men det er vel noe en vender seg til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Føler meg litt tryggere å bruke nick istedet for navn. Det er jo opp til hver enkelt hvor anynome man ønsker å være:) Alle er jo tross alt forskjellige:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg kjenner også den hangen til anonymitet. I dagens kultur med id-tyveri og arbeidsgivere som googler deg, så hvorfor ikke være på den trygge siden? Men så tenkte jeg at jeg har et navn som jeg deler med sikkert 100 andre nordmenn, å skrive fullt navn er fremdeles anonymt for meg. Litt kjedelig å ha et så "vanlig navn" kanskje. Men i disse dager så ser jeg nytten i det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nettopp. Jeg har jo facebook som alle andre (eller neste alle andre), og der har jo jeg fornavnet mitt og etternavn, men ikke hele navnet. Jeg vet jo at det skjer id-tyveri der også, men grunnen til at jeg ikke kaller meg noe annet der er fordi at de menneskene har jeg hatt og har kontakt med. Det har ikke bare vært personer jeg har snakket med på nettet, men møtt i det virkelige liv gjennom skole og andre venner. Så da er det ikke fryktelig skummelt å røpe navnet sitt.

Men ellers på nettet foretrekker jeg å bruke et kallenavn. Jeg vet ikke hvorfor. Det har bare vært sånn. Jeg vet at facebook ikke er tryggere enn andre steder, men jeg er som du nevner redd for både id-tyveri og den gangen jeg søker meg jobb så vil jeg heller ikke at arbeidsgivere og kollegaer skal vite absolutt alt om meg. Derfor legger jeg ikke ut så mye på facebook heller. Er alltid litt skeptisk med å legge ut ting på nett. Hører jo så mange skrekkhistorier om det for tiden;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er jo som man gjør det til selv, da.
Fordi du har lagt inn fornavnet ditt i tillegg, vises jo ikke nicket. Om man vil være anonym/bare vise nick er det jo bare å la være å skrive inn noe navn. Det har jo en funksjon, og da vil ikke navnet vårt "komme opp alle steder". ;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaAnna Katharina MyklebustNabodamaMarianne  SkageIngunnJBjørg RistvedtToveandreas h. o.PirelliLars Johann MiljeHarald KPiippokattaingar hPär J ThorssonKirsten LundGodemineVannflaskeNina M. Haugan FinnsonTor Arne DahlAnne Lise JohannessenMads Leonard HolvikRufsetufsaElisabeth SveeJarmo LarsenKristine Louisemay britt FagertveitGroStig TKari FredriksensiljehusmorMarianneNMona HagenritaolineTone Maria JonassenDolly DuckSolveigVibekeGrete AastorpReadninggirl30Hilde H Helseth