Takk for tipset! God dokumentar, til ettertanke. Trist å høre at forfatteren ikke har maktet å ta godt nok vare på de menneskene han har skrevet så mye om. Tonje har åpenbart et raust hjerte og hadde fortjent mer av hans oppmerksomhet i forbindelse med bokprosjektene.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ja, det setter noen tanker i sving når man hører denne dokumentaren. At kunsten skal gå foran "alt"..??

Ja, eks-kona imponerer meg til de grader!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takker for linken...interessant perspektiv på Min Kamp det der... X-konen Tonje sier det så fint på slutten:..."når alt kommer til alt er det skrivingen som er det viktigste...og det er slik han er for meg, hensynsløs, men med fryktelig dårlig samvittighet."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LinnLene AndresenHeidi BBsiljehusmorIngvild SVibekeBjørn SturødBjørg Marit TinholtWenche VargasKirsten LundYvonne SandbergSigrid Blytt TøsdalTatiana WesserlingHilde H HelsethEgil StangelandKaramasov11K. H.Marit MogstadNorahKjersti SKarin  JensenTrude OmaAnne-Stine Ruud HusevågMetteAlice NordliHelge-Mikal HartvedtHarald KFinn Arthur JohansenKarin BergTor-Arne JensenToveJan Arne NygaardSilje BorvikBente L.Tine SundalTorill RevheimHeidi LCaroline Ekornes JohannessenBenediktesnurre