Enig! Planlagte leseliste (evt. også pensum) er aldri kjekke å følge. Eg har også lagt merke til at dersom eg legger til ei bok her på bokelskere i kategorien "skal lese" eller til og med "leser", så misser eg lysta ganske fort ;)

Når det kjem til dette Shakespeare prosjektet, var eg heldigvis smart nok til å melde meg inn som "støttemedlem" - det vil seie at eg leser dei verkene av han som verkar spennande, eg foreslår derfor at du også gjer dette =)

Enig med Anja, the Tempest oppsettinga høyres svært interessant ut!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har faktisk fått lest flere bøker enn tidligere, tror jeg, ved å legge dem inn her, og merke dem med "skal lese" - for når jeg har lagt inn bøker jeg har hatt en stund, har jeg samtidig fått en påminnelse om alt det snacksy jeg faktisk har liggende... Det har heldigvis ikke gitt meg "pensumfølelsen", i alle fall! Men det å være "støttemedlem", som du sier, høres ut som et columbi egg. Sterkt fristet til å følge ditt eksempel!

(Og ja - den "Tempest"-oppsettingen var en fryd og en fest! Har ergret meg i 25 år over at jeg ikke noterte ned navnet på fyren som stod for moroa - han var canadier, tror jeg, men dét er jo ikke særlig mye til spor å gå videre etter... Så lenge etterpå er han kanskje ikke å finne på scenen lenger heller, uansett.)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Monica CarlsenHarald KTom-Erik FallaThomas Røst StenerudIngvild SAmanda AMaikenChristinaTonesen81Beathe SolbergDaffy EnglundAnn-ElinHanne MidtsundNorahFriskusenBjørg  FrøysaaAnna Katharina MyklebustNabodamaMarianne  SkageIngunnJBjørg RistvedtToveandreas h. o.PirelliLars Johann MiljePiippokattaingar hPär J ThorssonKirsten LundGodemineVannflaskeNina M. Haugan FinnsonTor Arne DahlAnne Lise JohannessenMads Leonard HolvikRufsetufsaElisabeth SveeJarmo LarsenKristine Louisemay britt Fagertveit