Jeg er så imponert over hva den mannen utrettet og hvordan han kunne hjelpe så mange mennesker med sine evner som var utenom det vanlige.
Første gang Øistein Parmann skrev hans biografi var i 1974, den sist redigerte, som jeg har lest er fra 1989. Grunnen er at han har fått tak i interessante opplysninger om hans liv og virke etter de andre utgivelsene.
Forfatteren har intervjuet mange som kan fortelle om hendelser om og rundt Marcello Haugen for han fortalte ikke så mye om seg selv og har etterlatt seg lite skriftelig materiale. Han var en taus, raus og omsorgsfull person som ikke ville ha for mye blest rundt sin person og sitt virke.
Han oppdaget tidlig han at han var annerledes og etterhvert begynte folk å forstå at det var noe spesielt med han og begynte å ta kontakt og oppsøke han. Mange fikk hjep bl.a. med sine plager men også veiledning om hvordan de selv kunne behandle seg selv eller at de måtte oppsøke lege.
En velskrevet og god biografi, den kan virkelig anbefales.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Enig i det du skriver,han var en ekstraordinær mann med utrolige evner. Kjenner også personer som har blitt hjulpet av han. Selv har jeg vært på Svarga i kapellet som han lot bygge der.Det var en meget fin opplevelse, hvor en følte en stor ro og fred.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er så enig i det du skriver. Leste denne boka for et par år siden. Inspirert av den klatret jeg opp til hytta hans ved Otta. Bestefaren til kona mi ringte en gang Marcello for å finne igjen lommaboka si og den ble funnet etter Marcellos anvisning.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så morsomt da at du kan fortelle en slik liten historie. Jeg kjenner også en eldre dame som fortalte meg at hennes mor oppsøkte han og fikk hjelp.
Ja, det var en fin bok å lese om en mann som hjalp så mange. Han kan minne meg om en som lever i dag og som også har evner utenom det vanlige.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian Axdal