Jeg ser mange følger mange. Har du noen gode eksempler på fordeler, nytte eller positive oppdagelser ved dette. Kanskje flere som lurer på dette? Tips/råd til oss mange "ferske" bokelskere ønskes.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 21 svar.

jeg følger diverse folk. for å styrke min egen smak av bøker. finne bøker som jeg ikke har hørt om, men fenger min interesse. derfor vil jeg si det er en fordel å følge folk.

men følger ikke folk som ikke har bøker som interesserer meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Som nokså ny her, følger jeg foreløpig bare de jeg kjenner IRL fordi det er koselig å se hva folk jeg kjenner leser. Av og til kikker jeg innom profilen til noen som leser og kanskje sier noe interessant om ei bok jeg selv har et sterkt forhold til, og hvis noen stadig dukker opp, kommer jeg nok til å følge dem til slutt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg følger ikke så mange. Men det jeg syntes var nyttig i starten var å søke på andres favorittbøker, og bøker som leses nå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Ja, man kan jo snoke rundt og følge folk uten at man gjør det "offisielt", - det gjør jeg! Da jeg oppdaget at de bøkene som de jeg "følger" leser, legger seg inn på "Hva skjer"-siden under "din side", sluttet jeg faktisk å følge folk! På samme side, lenger nede, ligger nemlig oversikten over de debattene jeg deltar i, og det er mitt favoritt startsted. Men for å komme dit må jeg altså scrolle forbi alle bøkene som de jeg følger leser, - og når de tre jeg følger leser 16 bøker, orker jeg ikke å tenke på hvor mange bøker man må scrolle forbi hvis man følger veldig mange! ;)

Jeg klarer faktisk ikke å se noen reell fordel ved å følge noen fast, - hadde det enda kommet opp en egen liste over hva de har sagt, men jeg kan ikke se at noe slikt finnes?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var egentlig ett godt svar på hvorfor ikke du ser noen fordel ved å følge noen fast. Takk for innspill!:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er interessant å følgje med på diskusjonstrådar om bøker, sjå kva ulike bokelskarar meiner. Eg har fått fleire gode tips om bøker som eg har kjøpt/lånt, eller som eg har tenkt å kjøpe/låne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gode tips mangler ikke på dette stedet nei.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har funnet utrolig mye bøker jeg kan tenke meg å lese her inne, og det er ene og alene fordi jeg snoker i bokhyllene til folk. Veldig greit å kunne søke opp en bok og se hva folk flest mener om den før man bruker mange penger på å kjøpe de også. Men mest det at den "vil lese" delen av bøkene mine øker og øker i omfang, noe som nesten er skummelt, for når skal jeg få tid?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig, "vil lese" listen blir lang. Jeg har notert meg alle tips i en blokk. Har bare lagt inn noen få her i bokelskere.no, for listen min også begynner og bli lang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Min "skal lese"-liste er også fryktelig lang... men nå står en lang vinter for tur, med lange mørke kvelder, så det bekymrer meg egentlig ikke så mye. Jeg plukker etter lyst og innfall det jeg vil lese etter hvert som jeg selv vil, eller et tips jeg får eller finner hos andre. Setter veldig pris på at noen kommer med anbefalinger!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg snoker litt rundt på de andre bokelskernes profiler for å finne ut hva de liker å lese...også kanskje finner jeg noen som har ganske lik lesesmak som meg og kanskje har bøker som jeg finner interessante men som jeg ikke visste om enda. Og da legger jeg de bøkene til min boksamling, også følger jeg de personene i håp om å komme over flere bokskatter.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nettopp, bøker som du finner interessante på en profil gjør at du eventuelt velger å følge vedkommende i håp om å komme over flere gode bokskatter. Godt sagt ja.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig lurt å snoke litt i andres bokhyller av og til. Jeg har også funnet noe interessant på den måten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For å si det slik, at det å bli "medlem" her inne er noe av det smarteste jeg har foretatt meg :p I hvertfall i forhold til utvikling av min favoritthobby(bøker.) For jeg hadde aldri i verden kommet over så mange interessante bøker jeg bare må lese hadde jeg ikke vært her inne. Det er så smart å få kunne sett hva andre bokelskere leser. Man finner stadig noe nytt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg følger ikke så mange ennå. Først og fremst så kan man få tips og ideer til hva man skal lese neste gang ved å følge med på hva andre leser. Vi sender også meldinger til hverandre og forteller hva vi syns om den eller den boka. Men jeg ønsker også å vite hva de jeg kjenner ønsker seg, så jeg kan overraske med ei ønskebok til bursdagen f.eks. Inviter med deg hele slekta hit, så har du fiks ferdige gavetips i ønskeboklistene deres... :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Mange har også byttehyller på sidene sine sånn at man kan bytte bøker med hverandre :)Så jeg liker å følge folk som har det for eksempel :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Smart med byttehyller. Det viste jeg ikke. Bra tips!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har selv byttehylle for bøker jeg har lest selv, og jobber i bruktbokhandel og har hele sortimentet å ta av hvis jeg vil bytte til meg noen bøker, enten til meg selv eller for butikken. Har så langt byttet en del med Linn Charlotte P

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, og noen har billige bøker å selge også. Veldig fint å ha andre bokelskere å kommunisere med på alle måter!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågsvarteperHarald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica Carlsen