Aldri lest noe av Roal Dahl før, og må innrømme at denne boka ikke akkurat gav mersmak. Kjedelig historie med dårlig moral. Hørt andre bøker av R.D. er bedre så får vel se om jeg gir de en sjangs.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 15 svar.

Jeg liker Roald Dahl veldig godt, bare ikke denne boka.. Helt enig med ditt innlegg om at den er kjedelig. Den blir for langtekkelig. Moralen er vel i for seg god, men i en gammeldags setting til vår tid. Ikke så rart, med tanke på at den er publisert i 1970årene, så man må tenke seg litt tilbake i tid for ikke å la vår moderne tidsalder forstyrre. Men må anbefale, som de andre under, andre Roald Dahl verker. Spesielt Mathilda, Georgs magiske medisin, Heksene og Eddapliks :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Godt å høre at noen endelig var enig med meg om denne her :) Skal med tiden gi de andre en sjanse, men det er sannelig mye å lese på liten tid :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest en del av Roald Dahl, og er særs begeistret over det meste han skriver. Denne var også fornøyelig, men ingen tungvekter som Charlie og Sjokoladefabrikken, Georgs magiske medisin og Heksene.
Jeg får en følelse av et bestillingsverk, noe han har skrevet for et magasin eller lignende.
Men for all del; En morsom bok som både barna og jeg koste oss med.

Terningkast 4

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg går ut i fra at dette er "Danny og den store fasanjakten", og det er en av de få Roald Dahl-bøkene jeg ikke har lest, - men til gjengjeld har jeg sett filmen, mange ganger, og den er jo bare fantastisk! :-))

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, Danny og den store fasanjakten :o)
Han skrev jo fantastisk, alltid!! Men om man skulle differensiere litt, havnet den litt under de virkelig store.

Historien passer nok veldig bra som film. Den har jeg ikke sett.
Animasjon?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, - men med Jeromy Irons som faren! ;-)) Og hans egen sønn som Danny, - et fantastisk spill av begge, i en fantastisk film!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hæ?? Kjedelig? Dårlig moral? Nå har jeg hørt det også!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Haha :) Det er nå hvertfall min mening :p Jeg er kanskje litt forutinntatt i forhold til at jeg (dette kommer nok til å sjokkere mange) ikke engang liker Roald Dahl. Leste aldri bøker av ham som liten, men jeg skal gi ham en sjans på andre bøker han har skrevet og prøve og legge alt annet til side ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig med Ann Christin under her! Anbefaler deg spesielt Georgs magiske medisin jeg også. Det var en av favorittene mine av Roal Dahl da jeg var lita jente, og den er fortsatt kjempemorsom nå også.
Også de andre bøkene hun nevner husker jeg mye tydeligere og som større favoritter enn Danny-boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for tips til deg også :) Forstår at Georgs Magiske medisin bør leses, havner på skal lese liste nå :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Satt kaffen i vranga her over hovedinnlegget, men puster letta ut over at du skal snuse på Georgs magiske medisin ;o)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skjønner dette var kontroversielt :p Må vel gi det en sjans, kan vel ikke dømme ham ut fra en bok ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Matilda, Heksene og bøkene om Charlie er noe av det beste som er utgitt for barn (og barnslige voksne,hehe). Håper du finner en du liker. Jeg er forøvrig stor fan av "Georgs magiske medisin" Utrolig morsom.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk for tips :) Da skal jeg lese den, Roald Dahl fortjener vel en sjanse til ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Roald Dahl fortener absolutt ein sjanse til! Som fleire over meg kan eg absolutt anbefale Mathilda, Heksene, Georgs magiske medisin og stort sett alle andre bøker han har skrive. Eg har alltid vore Roald Dahl-fan, og håper at mine barn og kjem til å kose seg med desse bøkene :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LailaHarald KKirsten LundAndreas BokleserVioleta JakobsenPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid Kjendlie