Er slik virksomhet lov på bokelskere? Jeg antar det ikke er det iom at jeg ikke har funnet noen andre som driver med det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Det er flere her inne som har satt opp en "gis/byttes bort" bokhylle på profilen sin. Det har også vært snakk om å få igang et mer organisert buyttetorg, men det har foreløpig ikke blitt gjort.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det hadde igrunn vore supert om det var ei eiga fane på bokelskere der ein lett kunne legge inn bøker ein vil bli kvitt/vil ha tak i. Lar det seg gjere, tru? Uansett fint å få ein oppklaring i at det er lov :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja du kan kjøpe, selge og bytte bøker av hjertens lyst :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaAnna Katharina MyklebustNabodamaMarianne  SkageIngunnJBjørg RistvedtToveandreas h. o.PirelliLars Johann MiljeHarald KPiippokattaingar hPär J ThorssonKirsten LundGodemineVannflaskeNina M. Haugan FinnsonTor Arne DahlAnne Lise JohannessenMads Leonard HolvikRufsetufsaElisabeth SveeJarmo LarsenKristine Louisemay britt FagertveitGroStig TKari FredriksensiljehusmorMarianneNMona HagenritaolineTone Maria JonassenDolly DuckSolveigVibekeGrete AastorpReadninggirl30Hilde H Helseth