Jeg liker så godt at selv om forfatteren bruker mye av sin egen fantasi i denne boken, så er det likevel såpass troverdig fordi alt er så gjennomført, all fakta er undersøkt, slik at jeg nesten må tro at alt som fortelles faktisk skjedde. Elsker denne boken! Verdt å lese.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

dette er 4 år siden du skrev. Men jeg er så enig. For en deilig skrivemåte og for en troverdig bok. Jeg elsker Elisabeth og jeg føler så veldig med henne på alle mulige måter. Og den kjærligheten mellom hun og Edward... Gosh.. Jeg misliker kjærlighetsbøker, men dette. I love.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marianne AugustaDemeterritaolineHarald KIngvild SRufsetufsaJanne Kristin HøylandReidun Anette AugustinLinnMarianne  SkageVannflaskeStig TPilarisKjerstiAkima MontgomerygretemorKarin BergCathrine PedersenNeraLiljaKirsten LundTanteMamieBjørg Marit TinholtIngeborg GJulie StensethMonica CarlsenBeathe SolbergPiippokattaMorten BolstadNikkaChristofferKjell F TislevollAnniken RøilHilde H Helsethandreas h. o.Ellen E. MartolHelen SkogBertyBerit RJarmo LarsenTuridmaja