Ønskjer å kunne forandra skrift(kursiv, fet, farge, skrifttypar) og ikkje minst emoticons/smileys! Hadde de fått det til hadde det vært topp.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Det går an å bruke endel av disse tingene selv om det ikke er direkte enkelt. Du kan bruke kursiv med stjerner rundt tekst: *kursiv*. Sjekk "tekstformatering" for flere tips.

Det går faktisk an å legge til bilder i innlegg med syntaksen
![bildetittel](bildeadresse) , men vi har ikke direkte støtte for smileys.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette var nyttige opplysninger! Jeg har ofte savnet å kunne sette noe av teksten i kursiv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har nok med å treffe tastaturet jeg.!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å nei, vær så snill! Hvis folk kan velge skriftfarge og -type selv kommer det bare til å se stygt og rotete ut... Og emoticons forstyrrer teksten synes jeg.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Hva hun sa!

Og vi er vel ikke egentlig et sånt "emoticon forum"? (No offense!)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Helt enig. Jeg har en fryktelig vane å skrive mange smilefjes her inne, og jeg er bare glad de ikke forandrer seg til gule fjes, for det syns jeg gjør kommentarer og tekster fryktelig opphakket og rotete. Da foretrekker jeg heller disse smilefjesene:) De er ikke så skrikende. I blogger og diverse har det ikke noe si hvilken fonter, emoticons og bakgrunnsfarger folk bruker så lenge de er fornøyde selv, men på slike nettsamfunnsteder er det greit at alt er likt for alle. Akkurat som på facebook. Forskjellige fonter osv er bare skrikende...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Helt enig. Jeg synes det er greit som det er akkurat nå. Det enkle er ofte det beste! :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er i alle fall mulig å få til en del av ønskene dine http://bokelskere.no/diskusjoner/finn/?finn=fet+skrift :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaAnna Katharina MyklebustNabodamaMarianne  SkageIngunnJBjørg RistvedtToveandreas h. o.PirelliLars Johann MiljeHarald KPiippokattaingar hPär J ThorssonKirsten LundGodemineVannflaskeNina M. Haugan FinnsonTor Arne DahlAnne Lise JohannessenMads Leonard HolvikRufsetufsaElisabeth SveeJarmo LarsenKristine Louisemay britt FagertveitGroStig TKari FredriksensiljehusmorMarianneNMona HagenritaolineTone Maria JonassenDolly DuckSolveigVibekeGrete AastorpReadninggirl30Hilde H Helseth