Finnes det en hurtigmåte å legge inn bøker på?

Det hadde vært morro å legge inn (den fysiske) boksamlingen min inn her, men hvis jeg må gå inn på en og en bok vil det ta uendelig mange timer da jeg har et sted mellom et og to tusen bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Det skulle vore ein måte her inne på bokelskere.no der ein kunne hukke av fleire bøker som ein har lest eller ønskjer å legge i boksamlinga si. Det lar seg ikkje gjere... enno. Håpar dei gjer noko med det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis du har en fil eller en liste som inneholder isbn-nummere kan du legge til mange bøker på en gang på http://bokelskere.no/bokimport/.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Usj, da. Dette er den eneste ikke-manuelle måten for å masse-importere? Da lar jeg vær'. Så får jeg heller legge inn bøker én og én etter hvert som jeg leser.

Takk for svar. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er jo også gøy å legge inn bøkene , man husker dem man leste og plutselig sitter man der med bøker man fant i hylla som man vil lese en gang til !

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hvilken måte ville du heller ha foretrukket å masseimportere på?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva med å få en liknende funksjon på boksamling som en har på felles bøker. Da kan en gå inn på de forskjellig bokelskernes boksamlinger og hukke av fortløpende nedover. Det må da selvfølgelig være en link mellom den som eier boksamlingen og den som "hukker" av.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du kan faktisk gjøre dette ved å velge "vis som liste" inne på en boksamling.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ser jo det nå:) Da skulle det jo gå rimelig fort.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

FriskusenBjørg  FrøysaaAnna Katharina MyklebustNabodamaMarianne  SkageIngunnJBjørg RistvedtToveandreas h. o.PirelliLars Johann MiljeHarald KPiippokattaingar hPär J ThorssonKirsten LundGodemineVannflaskeNina M. Haugan FinnsonTor Arne DahlAnne Lise JohannessenMads Leonard HolvikRufsetufsaElisabeth SveeJarmo LarsenKristine Louisemay britt FagertveitGroStig TKari FredriksensiljehusmorMarianneNMona HagenritaolineTone Maria JonassenDolly DuckSolveigVibekeGrete AastorpReadninggirl30