Oppdaget nettopp "Trekk og slipp"- funksjonen på Bokhylla, men jeg har ikke helt forstått hvordan det virker. Det virker bare av og til, dvs jeg trekker bøkene opp til den kategorien jeg ønsker de skal ligge i, men får det til bare noen ganger. Jeg gjør det altså riktig innimellom, men vet ikke hvordan, hehe. Litt frustrerende. Noen som kan hjelpe?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Og så må du ikke slippe før hylla du vil ha boka i er oransje.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk, det med oransje hadde jeg ikke fått med meg. Nå er bøkene på plass i riktig hylle:)

Har dette vært mulig å gjøre hele tiden evt i lang tid? Blir sånt som dette opplyst om noe sted eller må en utforske på egenhånd?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det har vært mulig så lenge jeg har vært aktiv her i alle fall, dvs noen måneder minst. André pleier så vidt jeg vet å lage en ny tråd i "om bokelskere" når noe er nytt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

du fører musepekeren bort til det objektet du ønsker å flytte, holder nede venstreknappen på musa og drar objektet dit du ønsker å ha det og slipper så knappen

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaAnna Katharina MyklebustNabodamaMarianne  SkageIngunnJBjørg RistvedtToveandreas h. o.PirelliLars Johann MiljeHarald KPiippokattaingar hPär J ThorssonKirsten LundGodemineVannflaskeNina M. Haugan FinnsonTor Arne DahlAnne Lise JohannessenMads Leonard HolvikRufsetufsaElisabeth SveeJarmo LarsenKristine Louisemay britt FagertveitGroStig TKari FredriksensiljehusmorMarianneNMona HagenritaolineTone Maria JonassenDolly DuckSolveigVibekeGrete AastorpReadninggirl30Hilde H Helseth