Språket i boka er kjedelig og rett fram, ikke var den spesielt spennende heller. Ble skuffet, for jeg husker "Predikanten" av samme forfatter som en god bok. "Tyskerungen" er en flat historie som er litt fin. Jeg lærte ufrivillig så mye om ettåringers oppførsel, gravide damer og lykkelig familieliv at jeg til slutt glemte at dette var en krim.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Jeg har likt alle bøkene til Camilla Läckberg, men tenker at en må være innstilt på at her er det alltid to parallellhistorier. Det er et nytt mysterium/ krimgåte i hver bok, men historien til politimannen og forfatteren (som jeg ikke kommer på navnene til i farten)utvikles og formes gjennom bøkene. Jeg liker det godt, og er spendt på utviklingen. Har fulgt dem både gjennom motgang og, nå sist, medgang. Det er faktisk denne delen jeg huseker best. Kriminalgåtene er spennende der og da, men ikke noe som fester seg hos meg, men Erica Falc og Patrik Hedstrøm (kom på det nå)+ deres nærmeste og de andre som jobber på Tanumshede politistasjon får en, i hvertfall jeg, et nært forhold til ved å lese bøkene kronologisk.

Liza Marklund gjør det litt på sammen måte i sine bøker om Annika Bengtson. Også stor fan av hennes bøker:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

ja at man følger personene i boken bedre ved å lese de kronologisk vet jeg, sånn er jo mange krimromaner. det samme med parallelle historier. men jeg gikk inn med forventninger til å lese en krimbok, ikke en "slik er det å være gravid, få barn, ha en ettåring i huset og hvordan leve som gift-bok".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg forstår hva du mener. Det er kanskje ikke så mye av dette i de andre bøkene, men det er mye utenomkrimting. Søsteren til Erica har jo et temmelig spesielt ekteskap som en, i noen av bøkene, får høre en del om.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

jepp, men nå var det jo denne og ikke de andre bøkene jeg pratet om:) likte "Predikanten" godt, og derfor ble jeg veldig skuffet over denne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja , nå er jeg halveis i boka og venter på at det skal skje noe, blir noget platt. Dumt , da andre bøkene var jo bra .Men jeg skal alikevel lese den som kommer i oktober - snøstorm og mandelduft.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, selv har jeg jo bare lest "Predikanten" i tillegg til denne, men må vel prøve meg på en til for å se om hun fortsatt har noe spenning å gi:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Filmene er faktisk også veldig bra. Jeg har egentlig ikke likt å lese boka og så se filmen , eller motsatt men det var veldig ok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken