Er det noen her som har gått på kurs eller på annen måte satt seg inn i sånne teknikker for å øke lesehastighet? - Jeg har sett at slike kurs kan koste flesk, men er svært nysgjerrig på emnet - jeg har en god lesehastighet fra før av, men det hadde jo vært stas å erverve ekte hurtiglese-skills.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Prøv Hurtiglesing.no. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg skjønner ikke helt poenget med å lese fortest mulig jeg da - dvs. jeg kan forstå det hvis man er i en studiesammenheng, men til "vanlig" lesning skjønner jeg ikke at det er om å gjøre å komme seg fortest mulig gjennom boka. Jeg tenker ofte stikk motstatt jeg da, hvis jeg finner ei bok jeg virkelig liker, vil jeg helst bruke lengst mulig tid på den, kose meg og være i den verdenen lengst mulig. Jeg leser for min egen del, og det er ikke noe mål i seg selv å komme gjennom flest mulig bøker på kortest mulig tid.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Ja, for all del - for min del er det mer det at jeg synes det er utrolig kult at man kan trene seg opp til "fotolesing", ikke en motivasjon om å lese flest mulig bøker. En liten definisjonsforskjell, og ser jo ikke bort fra at det ene kan komme som en konsekvens av det andre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bente L.RufsetufsamgeTor Arne MyklebustTuridmajaSilje-Vera Wiik ValeRolf IngemundsenTherese HolmMarianneNsveinTheresesiljehusmorTor Arne DahlKirsten LundCecilie69Ingunn SNtotheaCathrine PedersenWenche VargasAkima MontgomeryBjørg Marit TinholtReidun SvensliAnn ChristinBente NogvaIngunnJChristofferJohn LarsenEster SSynnøve H HoelGrete AastorpChristin SillibakkenMalinTheaG LNikkaDaffy EnglundBerit RSigrid Blytt TøsdalPiippokattaMarie Holter