En artig liten sak :) Boken kjøpte jeg under min tur til England og London for snart 1. mnd siden :) Så reklame for den mange ganger på undergrundsbanen. Så da jeg var innom en bokhandel måtte jeg bare kjøpe den. Handlingen skjer sentralt i London, og jeg besøkte selv Baker Street. Så måtte bare ha denne. Og det var så gøy og lese den. Historien var i seg selv helt ok, og en smule morsom. kanskje ikke en stor krimbok, men typisk engelsk detektivbok. Og det var en tur ned "Memory lane" for å si det slik. Alle gatene og områdene som ble nevnt har jeg friskt i minne fra min tur, så kunne virkelig se for meg hvor ting skjedde.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Har ikke lest boka, men tittelen fikk meg til å tenke på en historie jeg var veldig glad i da jeg var lita: nemlig Mesterdetektiven Basil Mus og han var fra Baker Street:) Leste boka mens jeg hørte på kassetten (da røde Disneykassetter var populære og hadde bøker som fulgte med). Selvfølgelig så jeg tegnefilmen også:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg og likte Basil Mus og må bare innrømme at jeg kjøpte meg DVD'n for noen år siden :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Håper den filmen kommer i ny utgave snart slik som de fleste Disneyfilmene gjør. Vil gjerne ha den på Blu-Ray. Det er flere år siden jeg så den og det hadde vært artig å se den igjen. Husker godt at jeg ble litt skremt av den også, både på kassett og filmen. Jeg var veldig redd Rottenikken (eller hva han nå het, fienden til Basil), for jeg syntes at stemmen til Helge Jordan var fryktelig skummel:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalAlex NietoMalinn HjortlandAnne-Stine Ruud HusevågAkima MontgomeryBjørg  FrøysaaHeidi HoltanBente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaHeidiLinda NyrudTheaIngvild STone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete Aastorp