Men det er jo nettopp det denne diskusjonen handler om, hva "de aller fleste" kommer til å gjøre og konsumere i forhold til litteratur. Og det virker som du argumenterer utifra et standpunkt at du er ergelig på den "nye teknologien". Det er greit nok at du måtte mene at lesebrett er en uting, men det blir kanskje et uheldig utgangspunkt for denne diskusjonen?

Som enkeltkonsumenter har vi jo ikke så stor påvirkning i forhold til hvordan denne utviklingen går. Og vi kan jo ikke bruke våre egne "likes & dislikes" til å spå fremtiden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Neida, jeg er ikke ergerlig i det hele tatt. Men jeg håper fremdeles at de vanlige bøkene får leve sine liv i mange år til. Det tror jeg også at de kommer til å gjøre.

Hvor stor påvirkning vi har i forhold til utviklingen videre når det gjelder bøker/ikke bøker, E-bøker eller andre mulige løsninger når det gjelder lesestoff, vil ikke jeg gi meg til å spå så altfor mye om, men det det var snakk om her, var jo om vi tror at trykte bøker vil bli borte eller ikke.

Jeg håper og tror at de ikke blir borte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandAnne-Stine Ruud HusevågChristinaToveHildeHeidi HoltanRisRosOgKlagingIngeborgMette-MMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudOleTanteMamieLailaLilleviKarina HillestadKirsten LundTheaVannflaskeAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadTine SundalReadninggirl30Tore OlsensiljehusmormgeJarmo LarsenDinaStig THanne Kvernmo RyeAnniken LBjørn SturødBeate KristinHallgrim BarlaupTorill RevheimTrude Jensen