Jeg har også en diger boksamling, men det er ikke poenget. Poenget er ikke hvilket format man leser i, men at man leser. Jeg tipper at barnebarna kommer til å lese de bøkene de har arvet etter deg, men lese storparten av sine egne, nykjøpte bøker på noe annet enn dødt tre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Poenget er at man leser, helt klart. Men at trær også blir brukt til å lage lesestoff framover også, det trenger vi, for vi trenger fortsatt at skogene våre blir hugget og brukt til noe. Gjenvoksten er for stor overalt nå som husdyra våre nesten er blitt borte fra skogene...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

...det er vel heller et større problem at vi bruker for mye papir pr idag? Det er jo en grunn til at vi prøver å resirkulere etc så mye som mulig? Deforestration er et problem alle andre steder enn skandinavia, f.eks.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vel, i Norge har vi problemer med at det gror igjen mange steder.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tror virkelig ikke at krattskog som gror igjen på beitemark er det som brukes til å lage papir. Så papirproduksjon er nok ikke noe løsning på det problemet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er nok ikke bare snakk om krattskog her, men vanlig skog også, som mange steder gror igjen fordi det ikke lenger er så mange dyr som er på utmarksbeite.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandAnne-Stine Ruud HusevågChristinaToveHildeHeidi HoltanRisRosOgKlagingIngeborgMette-MMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudOleTanteMamieLailaLilleviKarina HillestadKirsten LundTheaVannflaskeAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadTine SundalReadninggirl30Tore OlsensiljehusmormgeJarmo LarsenDinaStig THanne Kvernmo RyeAnniken LBjørn SturødBeate KristinHallgrim BarlaupTorill RevheimTrude Jensen