Boka handler om Millie som er 39 år, gift og ønsker seg desperat barn. Men så bestemmer mannen seg for at han ikke ønsker barn, og forlater henne for jobben. Dermed står hun igjen alene, og bestemmer seg for å prøve inseminasjon i Spania.

Boka har ett alvorlig tema om det å være alene og ønske seg barn. Det tar opp det å skulle forklare barnet hvor hun/han kommer fra og hvem faren er. Språket er bra, det er morsomme bikarakterer som er interessante, og historien er bra. Det som er synd er at handlingen til den første halvdelen av boken står på baksiden av boka. Du vet hva som kommer til å skje, hva hun kommer til å bestemme seg for, så det gjør den første halvdelen litt kjedelig. Den siste halvdelen er bra og det er en fin avslutning på boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Eivind  VaksvikTine SundalIngeborg GReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallamarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinTanteMamie