Er det noen som vet om det finnes en like god tjeneste for dvd-samlingen som bokelskere.no er for bøkene?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 9 svar.

http://www.icheckmovies.com/ ! :)

Jeg fant denne siden for noen måneder siden, og hoppet i taket. Gleden var imidlertid ganske kortvarig, da jeg fant ut at databasen mangler ganske mange filmer. Dog inneholder den faktisk ganske mye rart. Det var artig så lenge jeg hadde filmer å merke av!

Jeg visste ikke om "bokelskere" før i dag, og tror jeg hoppa enda høyere enn da jeg fant icheckmovies. I tillegg så måtte jeg hoppe litt videre da jeg finner siden utrolig velutviklet på tross av at det er en beta.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Icheckmovies er en flott side, men kanskje ikke helt det Phie er ute etter? Flott for å se hvor mange filmer man har sett på ulike topplister o.l., men ikke særlig praktisk hvis målet er å holde styr på samtlige filmer man eier og/eller har sett.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jinni.com er en flott side. Den ligner riktignok mer på last.fm enn på bokelskere, men om du først og fremst ønsker å ha oversikt over hvilke filmer du har sett er den fantastisk. Om du derimot bare er ute etter å ha en oversikt over selve samlingen din, er invelos veldig kjekt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja det finnes jo faktisk utrolig mange muligheter, bare man googler litt. Men man vil jo gjerne finne den ideelle siden når man først skal gjøre registreringsjobben. Men jeg tenker jeg prøver to-tre ulike. Jeg kan jo poste mine erfaringer når jeg kommer så langt. Prioriterer en katalog som enkelt gir meg oversikt over mine egen filmsamling. Jeg bruker mac og har sett en side som lar meg scanne inn strekkoden for registrering. Det frister veldig ...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

imdb.com fungerer noenlunde likt når det kommer til å legge til filmer du har og har tenkt å se/kjøpe, selv om det ikke er like oversiktlig som her. Men jeg vet ikke hvordan siden er når det kommer til diskusjoner og slikt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har lenge gått og lurt på det jeg også. Det hadde vært kult med en "filmelskere.no"

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Helt enig, har over 2000 DVDer og har sett massevis.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Trur det har vært en tråd om det før, så du kan jo bla tilbake og se hva som ble svart der...men uansett, er en side som heter www.imdb.com, det er en filmdatabase. Hvordan den siden fungerer i forhold til å legge inn en oversikt av egne filmer og slik vet jeg ikke...men du kan jo sjekke den ut.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågsvarteperHarald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica Carlsen