Denne boke er utrolig! Den er magisk, spennende, men handler også om vennskap. Den er kanskje litt innviklet i starten, så den passer nok best for barn 10-13 år. Boka passer nok best som høytlesningsbok;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Siden jeg er bibliotekar på en barneskole, er det veldig interessant å høre hva en midt i målgruppa mener om en bok. Denne må jeg innrømme at jeg ikke fikk ordentlig tak på. Kanskje hengte jeg meg for mye opp i det fantastiske elementet med tidsreisen. Den ble ikke så veldig interessant for meg, men så er ikke jeg i målgruppen heller. Det skal imidlertid sies at i mitt bibliotek har denne vært treg å få lånt ut. Får håpe at noen oppdager den etter hvert og faller for den slik som du gjorde :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, hvis èn leser den og er fornøyd med den er det ganske vanlig ( i hvert fall på skolebiblioteket vårt)at andre vil låne boka etter tur. Men hvis boka ikke slår an er det jo ikke noen stor sak:O) Det er rett og slett smak og behag;O)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er enig i det at den er litt innviklet i starten, egentlig er hele boka ganske innviklet. Jeg skjønte ikke alt før jeg hadde lest den fersig, da begynte brikkene å falle på plass. Men det var en utrolig bra bok, det må jeg si!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Noen bøker må jo være slik også. Boka er jo egentlig ganske spesiell, men når alt kommer til alt er det jo en bra bok:O)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Agnete M. HafskjoldKay NilsenLesevimsaKari-AnneJulie StensethRotehovudetSimen "Boktimmy" IngemundsenAnniken LIngunn SKristine87IdaIngunnKine Selbekk OttersenHegeJenny Dahl BakkenAnne Berit GrønbechDinaTonesen81Christofer GabrielsenSolingar hJeanetteKristin F. JørgensenGodemineGladleserOda Marie HVannflaskeSiljeGroMalinMaren Hjelle AuneMarianne TSynnøve H HoelTore OlsenVanja SolemdalTrygve JakobsenBabynemiBjørg L.Arne SjønnesenIna Elisabeth Bøgh Vigre