Dette er det verste møl jeg har lest, eller skal vi si: ikke lest, for etter å ha lest litt, bladd og lest bruddstykker, innså jeg at denne var verken underholdene eller nyttig, og jeg undres om bokas egentlige målgruppe var noe så smalt som de impliserte i saken.

Hun skriver om nettdating med fokus på å bli avhengighet av flørten. Det er jo et tema som skulle være interessant i vår tid både på grunn av det nye med internett ( nye? Ja, unnskyld, men jeg er 57...),og den nye måten særlig de yngre enn jeg forholder seg til hverandre i en ... eh...kjærestesammenheng ( sa hun blygt).

Denne boka hjalp meg ikke til å forstå en større del av verden.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Denne var virkelig elendig ..det jeg gadd å tvinge meg til å lese. Fatter ikke hvorfor den ble skrytt så opp i skyene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Markedsføring?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har lest utelukkende gode omtaler av den - ganske mange forskjellige blogger og sånt, men.. Nei, denne orker jeg ikke å prøve flere ganger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Silje-Vera Wiik ValemgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolKirsten LundHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryHarald KrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaske