Dette er den beste boka jeg har lest, fordi den gav meg latter, varme, tårer og en fantastisk historie fortalt med et usedvanlig kreativt språk (..."og jeg fikk utrolig tunge støvler av hvor relativt ubetydelig livet er"...) Jeg lot meg rive med fra første setning (hva med en tekanne?). Jeg har akkurat begynt å lese den på ny nå. Nå kan mørket bare komme, for jeg har verden beste bok!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Enig, dette er en helt fantastisk bok!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er enig i at dette er en god bok. Vil tipse dere om Jonathan Fransen´s "Freedom" også.Jeg tror alle som likte Foer vil like den også..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fint å vite. Freedom står på lista over bøker jeg lurer på om jeg skal lese. Når du her sammenligner den med Foer, rykket den langt oppover:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag