Det spørs. En trenger lang trening for å komme til det stadiet. Den kooperative multitaskingen er ikke for hvem som helst;), hehe Lenge leve stillheten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Eg er klar over at det er ein lang veg frem, og eg kan jo ikkje ta slike omvegar, som dykk frå det svake kjønn, får innprenta med morsmelka ;)

Er dessutan imponert over din kjennskap til kooperativ multitasking, den manglar nemleg eg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er jo egentlig bare å kjøre på med "framandord" for så å håpe at ingen avsløre deg;) Nei, du. Har nok aldri hørt om kooperativ multitasking. Trodde det var et tulleord, hehe. Har ikke en gang giddet å google det. Forbinder kooperativt med en butikkkjede (Coop)som har en kjempemedlemsmasse.

Multitasking klarer jeg ikke en gang å resonnere meg frem til. Noe en gjør mye av, men hva? Kommer sikkert en forklaring fra en som er mer belest enn oss snart.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ann-ElinHanne MidtsundNorahFriskusenBjørg  FrøysaaAnna Katharina MyklebustNabodamaMarianne  SkageIngunnJBjørg RistvedtToveandreas h. o.PirelliLars Johann MiljeHarald KPiippokattaingar hPär J ThorssonKirsten LundGodemineVannflaskeNina M. Haugan FinnsonTor Arne DahlAnne Lise JohannessenMads Leonard HolvikRufsetufsaElisabeth SveeJarmo LarsenKristine Louisemay britt FagertveitGroStig TKari FredriksensiljehusmorMarianneNMona HagenritaolineTone Maria JonassenDolly DuckSolveig