Jeg er så lykkelig:)) Har funnet en bruktbutikk som selger innbundne bøker for 10kr stykket!!, heftede for 5kr!! Det er ikke til å tro. Mange av bøkene er knapt åpnet og framstår som nye. I 2007 hadde jeg brann i huset mitt og mistet ALLE bøkene mine. Traumatisk opplevelse. Mange av dem lar det seg ikke gjøre å få igjen, men nå har jeg funnet en del igjen gjennom denne brukthandelen :))+ mange ukjente, spennende bøker. En veldig billig måte å bygge opp boksamlinga på :). Anbefales.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

... og bruktbokhandelen jeg har pleid å gå innom på min vei gjennom Marken i Bergen skal legges ned i disse dager :-(

Da er Fretex stedet for brukte bøker heretter. Der kan man jo også finne litt av hvert. Men bøkene koster rundt 50-lappen, da.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvor ligger den?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er den lille bruktbutikken som misjonssambandet (...eller noe liknende...) driver som jeg snakket med deg om. Den ligger før Labrobrua på vei fra Kongsberg til Skollenborg. Vi kan ta en tur dit snart.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

may britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallamarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHege