Sikkert et tema som har vært oppe før, men kunne ikke finne noe i farten så tar sjansen på å spør. Er der noen som har gode bokklubber å anbefale? Leser det meste, men er nå noen år siden jeg har vært med i noen bokklubb, så er litt "ute av drift" på det området;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Bokklubben krim og spenning, krimklubben og som Solfrid sier Nye bøker. Jeg er medlem i litt for mange klubber. Har glemt å avbestille og husker det da de ligger i postkassa. Det kan bli dyrt.!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

det var derfor jeg likte ideen om litteraturklubben til tanum... der var det ingen avbestilling.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har nettopp meldt meg inn i denne bokklubben. Liker konseptet med at jeg må bestille bøkene jeg vil ha, i steden for å avbestille bøker jeg egentlig ikke vil ha! Og det å få en gratis bok er jo alltid en bonus :-) Har fått en del bøker i postkassen opp gjennom som jeg har glemt å avbestille... Og ja, det blir dyrt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Klart det er kjedelig å motta bøker du ikke trodde du ville ha. Noen ganger har jeg fått utrolige opplevelser med bøker jeg ikke hadde på ønskelisten , men likevel leste når de først var kommet i hus. Et eksempel er "Fedrenes synder" av Joan Brady. Ukjent forfatter, fantastisk bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Selvfølgelig :-) Jeg har også fått gode leseopplevelser med flere av disse bøkene. Husker spesielt Understømmer av Ann - Marie Macdonald. En bok jeg ikke hadde hørt om da jeg fikk den, men som rev meg med og satt lenge i.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er veldig fornøyd med De norske bokklubbene, spesielt Nye bøker og Krimklubben. Har vært medlem i mange år.Gå inn på De norske bokklubber på nettet og kikk. Billigste og mest morsomme måte å skaffe seg bøker på er gjennom bruktbutikker. Det er forbausende hvor raskt ganske nye bøker finner veien dit :).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kunne også tenkt meg å bli med i en bokklubb igjen, men finner ingen som har velkomsttilbud jeg har bruk for for øyeblikket. Tenkte litt på den nye litteraturklubben til tanum for jeg likte ideen bak den, men det var veldig snevert utvalg av velkomstbøker og ingen jeg ville ha.... Så inntil videre får jeg bare vente å se.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for gode tips. Jeg kjenner meg veldig igjen i det å være medlem i for mange klubber, glemme å avbestille, ...osv. Det blir både dyrt og plasskrevende i lengen;)) Skal prøve å begynne et nytt og mer selektivt liv på bokfronten. ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

may britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallamarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHege