Fin å anbefale til ungdom som skal ha tynn nynorsk bok.. Handler om selvmord, fra alles synsvinkler. Den ga ikke noe svar men sånn er det kanskje i virkeligheten og..

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Kunne ikke sakt det bedre selv. Kjempe fin bok og lese egentlig. Veldig spesielt skrevet.

Normalt ikke en bok og skrivestil jeg leser, men likte denne. Levde meg ganske mye inn i det i slutten også.. Uff.. Kan i hvertfall anbefales.

Tror som du sier at den reflekterer hvordan det er i virkeligheten. Og samtidig at den ikke gir noen svar, og sånn er det nok også i virkeligheten (selvom jeg nå ikke har personlig erfaring på det vis, så kunne jeg forestille meg det.)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian Axdal