Jeg prøver å få lagt til en ekstra utgave av en bok som delevis allerede ligger ute. Jeg prøver å få lagt til den norske innbundete utgava av "Samaritanens Hemmelighet" av Matt Rees. Men jeg får bare feilmelding om at ISBN-nummeret allerede er brukt til den utgaven som allerede ligger ute. Men den utgaven er den engelske utgaven og den er heftet. Så da må den som har lagt inn den utgaven ha brukt feil ISBN for sin utgave, eller skrevet feil informasjon om den. DVS. at den er engelskspråklig, og at bilde som er lagt ut er av den engelske utgaven. Uansett så får ikke jeg lagt til den norske fordi ISBN-nr. allerede er brukt. Er det noe å få gjort noe med?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 13 svar.

I min utgave av The Ladies of grace adieu and other stories er det skrevet at forfatteren heter 'Susannah Clarke'. Dette er feil, hun heter Susanna uten H. Svært irriterende. Kan det fikses? Kan jeg som bruker fikse det?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kanskje må man ta kontakt med forlaget. For det er jo de som sender bøkene ut via sitt system.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å? Jeg vet ikke hva jeg skulle skrevet i mailen isåfall. Da må noen andre komponere teksten, hehe.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vi har ikke muligheten til å gå inn å redigere denne teksten.

P.S. Vi er nesten 20 000 medlemmer her inne, og det kunne kanskje blitt mer feil hvis alle skulle kunne gå inn å endre teksten som følger hver bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Andre fikset det til meg, han :-D Vi ble enige om at jeg var noe pirkette men det gikk veldig bra. Jeg måtte vente noen dager og samle opp nok mot til å spørre, for visste det jeg ikke: jeg er en perfeksjonist. Jeg kunne godt tenkt meg å vært en slik 'utnevnt bruker' som du og Silje snakker om under. Så mye tid som jeg kan finne på å bruke her inne hadde ikke det gjort noen forskjell også hadde jeg sluppet å mase på Andres om de små irriterende feilene jeg finner (for det er litt ekkelt).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tja, det er ikke sikkert. På goodreads er det over 10 millioner medlemmer, og der kan hvem som helst "søke" om å bli en såkalt "librarian". De kan moderere sånne ting. Jeg er en selv, og det er veldig mange andre, også. Synes det funker fin-fint, har fortsatt til gode å komme over noen som misbruker det. :) Tror ikke at det trenger å bli helt galt så lenge det finnes retningslinjer, endringslogger og muligheten til å bli fratatt retten til å moderere om man misbruker det (det vil komme frem i endringsloggen hvem som har gjort det). Med en direkte varslingsknapp for brukere som eventuelt oppdager misbruk, burde det gå fint. Med mindre de 20 000 medlemmene her er en meget høykonsentrert samling pøbler. Tviler. :P

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Goodreads har jeg ingen erfaring med, men jeg hadde ønsket en lignende ordning velkommen her. Og når du må søke om å kunne få lov til å moderere/redigere og dertil står til ansvar for det, så vil jeg tro at feilmarginene vil bli små. Det spørs bare hvor vanskelig det er å legge til rette for det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det var det, da... :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er jeg enig i! Nå må stakkars Andres gjøre det i stedet. Håper han ser dette, hvis ikke får jeg sende en post. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fikk lagt den til uten ISBN-nummer da, men litt irriterende likevel. Og det som var så rart var at når jeg søket på den norske tittelen i søkefeltet så var det den engelske utgaven med den norske eksemplares ISBN-nummer som kom opp.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Der kom den norske utgaven opp :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har sett at når bare den engelske versjonen kommer opp så vil den norske ligge nederst på bokens detaljside (her finner man andre versjoner av boken).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ritaolineAnne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWenchePiippokattaMorten MüllerMads Leonard HolvikHarald KAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineInger-LisealpakkaBookiacMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieTonjeNorahcathy