Er ikke helt sikker på hvor den boka vil, og tror ikke den vet det helt selv, heller. En dose kjipe familieforhold (men en god mor! Dem er det ikke mange av i ungdomslitteraturen for tida!), litt kjærlighet, litt mobbing, litt American prom og litt hvit magi. Men det er noe ved den som jeg liker. En stemning som gjorde at jeg hadde lyst til å lese mer.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg likte boka kjempegodt, spesielt Ella, hun var så mystisk og spennende.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Da må du lese Heksesot som er Ellas historie :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg likte mange av de ungdommene, spesielt hovedpersonen. Jeg likte de valgene hun tok, måten å takle problemene på. Det er ikke alltid det er så dumt å snakke med moren sin!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Per HellemBjørg Marit TinholtRisRosOgKlagingBertyRandi Annie FramnesTonesen81andreas h. o.Akima MontgomeryLibraritas vJulie StensethSynnøve H HoelMartine (@martineleser)Eileen BørresenTone SundlandKarin BergJohnny OlsenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMonica CarlsenSigrid NygaardMarianne MLesevimsaGladleserThomas KlakeggEli Svendsen Heie HaugerudAlice NordliJohn LarsenFinn Arthur JohansenLinnOlaugGjermund  HaugeAtmanElin SkjerengHelenemoiraTorill Elisabeth RevheimErikAnniken RøilToveRita KathrineVannflaske