Den beste norske feministboka på ti år - selv om den sier lite eller ingenting nytt om generasjonen tittelen sier den skal beskrive.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Synes hun oppsummerer feministisk tenkning på en veldig bra måte. Også liker jeg at hun peker på paradokset rundt hvordan vi håndterer, eller kanskje helst ikke håndterer, jenters sårbarhet fordi det på en måte ikke er lov å si at det er forskjell på kjønnene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tror Forlaget Manifest har skjønt noe viktig om sakprosa i dagens samfunn - man må skrive kort dersom man skal bli lest av over 10.

Driver og leser boka nå - kanskje ikke noe grensesprengende nytt, men mange interessante betraktninger. Kunne godt tenkt meg å høre flere av 15-20-åringene reflektere over hvorfor de gjør det de gjør enn boka gir plass til.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne gledar eg meg til å lese så snart den dumme masteroppgåva går i trykken. Eg las bokomtale i Aftenposten som lova godt, og så har eg tiltru til dømmekrafta di, så det blir neste bok ut! Banna bein!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Britt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardTor-Arne JensenTine Victoria