Jo, Twain og Steinbeck har vakre skildringer av livet.

Sprell og sprell? Jeg liker å humre litt mens jeg leser. Ikke så mye av komiske hendelser som av språklige finurligheter. Kjærstad og Fløgstad har gledet meg mye med dette.

Smith og Robinson kjenner jeg ikke. (Noterer)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Å - men NÅ kom jeg på en bok som er underholdende og sprelsk i oppbygningen: Stephen Fry: Making History! Ikke fordi den litterært har format som et stort epos - men fordi den er underholdende, velskrevet, .... og Stephen Fry er jo genial, da! Noen år siden jeg leste den selv, men jeg koser meg fortsatt over bare en sånn ting som hvilke overskrifter han setter på bokens del en og to, og på kapitlene i de to delene... Jo: finurlig, absolutt!

Og Smith og Robinson skriver om veldig forskjellige mennesker, bare så det er sagt; liker du ikke den ene, kan det godt være at den andre kan være noe for deg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Stephen Fry er en mann jeg har stor sans for. Nå har jeg faktisk aldri lest noe av ham, så da var jo dette et glimrende tips. Takk, annelingua.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenDolly DuckReadninggirl30TheaHilde H HelsethCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonHarald KSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård StøreHeidiMathildeRonnyKjell F TislevollIngunn S