Jeg har akkurat oppdaget a. matadoras bøker. Jeg har nå lest ferdig 'som i himmelen, så og på jorde',- den tar opp dramatiska og alvorlige ting, men er også veldig artig,- veldig gjenkjennbar humor,- lite Aukrust her,- selv om jeg liker Aukrust også,- f.eks Gurin med reverumpa :-) Alt til sin tid.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Ja Aukrust kan more. Men jeg vil ikke egentlig mores så mye. For morsomheter og komikk kan lett gå ut over den litterære opplevelsen, synes jeg. Jeg er mer på jakt etter smilet og den gode følelsen, enn latteren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Smilet og den gode følelsen var det jeg fant i den jeg foreslo, 'som i himmelen så og på jorden (men jeg fant mye annet også :-). Det geniale er at midt i alvoret og det du kan kalle en geopolitisk triller, finner glede og humor som du kan kjenne deg igjen i.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg liker også 'Storm i juni', av Irène Némirovsky - menneskeskildringene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethCathrine PedersenKirsten LundAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonHarald KSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård StøreHeidiMathildeRonnyKjell F TislevollIngunn SOleMarit HåverstadFriskusenIreneleserJørgen N