Flott innspill Jan. Når høstmørke snart senker seg over by og land har jeg ei bok jeg tror du vil like (vel, jeg tror alle vil det,hehe)
Har lest ei bok som jeg er lei meg for jeg allerede har lest, har til å med kjøpt den i 2 eksemplarer for å være på den sikre sida. De er stadig på utlån og ingen har ennå kommet og snurpet på nasa over boka. Jeg kommer garantert til å ta den fram igjen når jeg vil ha en trivelig lesestund. Her fikk jeg meg en god latter over forfatterens utrolig flotte personligheter og historien bak, virkelig en fornøyelig bok.
Her treffer du noen smågamle godt voksne menn og kvinner, og du verden hva de kan finne på av sprell. Kan ikke se du har lest boka, ja da har du noe godt i vente.

Boka jeg snakker om er "Klokken i Makedonia" av danske Knud Thomsen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Takker for grundig godt tips, Karin. Denne skal jeg absolutt se etter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethCathrine PedersenKirsten LundAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonHarald KSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård StøreHeidiMathildeRonnyKjell F TislevollIngunn SOleMarit HåverstadFriskusenIreneleserJørgen N