Det var også en ukjent bok for meg. Men nå har jeg lest litt om den, og den virker virkelig som en liten (stor) perle. Jeg ser av Bokklubbens sider at Børge Skråmestø har gitt boka positiv omtale. Det er en mann med stor grad av livsglede i sine bøker, så denne dukker nok snart opp på ønskelista! Tusen takk, Norah.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja, jeg har anbefalt den videre og gitt den bort i gave til mange andre siden jeg leste den selv, og har fått mange positive tilbakemeldinger på den boka. I tillegg har disse spredt budskapet videre til sine venner og bekjente igjen. Nå har du da fått mange gode tips å møte vintermørket med... ;o))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenDolly DuckReadninggirl30TheaHilde H HelsethCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonHarald KSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård StøreHeidiMathildeRonnyKjell F TislevollIngunn S